Hop til indhold

GENLYD puljen

GENLYD puljen støtter fællesskaber i alle hjørner af Aarhus Kommune

Har du en idé til et initiativ, der kan bringe nye mennesker sammen og styrke fællesskaber i Aarhus? Og har du lyst til at dele dit fællesskab på genlydaarhus.dk? Så kan du søge midler fra GENLYD-puljen.
GENLYD puljen støtter initiativer i hele Aarhus Kommune

Om GENLYD puljen
I GENLYD arbejder vi for at gøre det nemt for alle at blive en del af et fællesskab - men vi har brug for din hjælp. Hvordan fremmer vi fællesskaber, styrker naboskabet i lokalområderne og forebygger ensomhed?
Drømmen er, at vi sammen gør Aarhus til en endnu mere inviterende by, hvor vi åbner fællesskaber op, siger ’kom med’ og rækker ud til hinanden. Derfor findes GENLYD-puljen, som støtter initiativer i Aarhus, hvor socialt samvær og muligheden for at møde nye mennesker er i centrum.
Du kan søge penge til stort og småt - om det så er til kaffemøder i det blå eller til større projekter. Det afgørende er, at dit initiativ kan bringe mennesker sammen, der ikke kender hinanden i forvejen.
Du kan læse rammerne for puljen nederst i ansøgningsskemaet, hvor det blandt andet også fremgår at:
Du max kan søge om 5.000 kroner pr. initiativ.
Du max kan opnå støtte én gang pr. kalenderår.

Der er ansøgningsfrist den 1. marts, 1. maj, 1. september og 1. november.

EKSTRA ANSØGNINGSFRIST: Julen 2021

Vi behandler denne gang juleansøgningerne løbende og indtil den 14. december 2021. Du får altså svar fra os umiddelbart efter vi har modtaget din ansøgning.

Sådan gør du:

  • Klik på linket her og udfyld skemaet.
  • Når du har udfyldt skemaet, så klik på 'send'.
  • Din ansøgning er dermed sendt afsted.

SØG GENLYD-PULJEN

Har du lyst til at gå julen og 2022 i møde med nye bekendtskaber? Måske du gerne vil mødes med nogle til gløgg og æbleskiver, invitere en gruppe nye bekendte på skøjtebanen eller arrangere nytårskur i et nyt fællesskab? Så kan du søge GENLYD-puljen. Der er ansøgningsfrist den 14. december 🙌

SØG STØTTE