Venskaberne venter uden for din dør

22. oktober 2021

Er du venner med dine naboer? Hvis ikke, så kan det være, at du skal starte en gå-klub, et træningshold eller invitere på havekaffe. Det har Nanna gjort i Åbyhøj, og det har haft stor betydning for hende selv og de mange naboer, der har fået en ny omgangskreds lokalområdet.

Læs mere

Gåture er en genvej til nye venskaber

22. oktober 2021

Vil du gerne møde nye mennesker, men ved du ikke helt hvordan? Så kan det være, at du skal tage med på en gåtur eller arrangere din egen. Læs her, hvordan Helle har haft succes med sine mange gåture via genlyaarhus.dk

Læs mere

Genlydaarhus.dk gjorde Birthe og Rikke til venner for livet

22. oktober 2021

Birthe og Rikke mødte hinanden gennem et opslag på genlydaarhus.dk for tre år siden. De har set hinanden hver uge siden da og de håber, at deres historie kan inspirere andre til at skrive eller svare på opslag på siden.

Læs mere

Per fik et nyt netværk gennem GENLYD

22. oktober 2021

I februar besluttede Per at oprette en profil på genlydaarhus.dk, en beslutning han ikke har fortrudt. Han er taknemlig for at have fundet en side, der faciliterer muligheden for at møde nogen, som man har noget tilfælles med.

Læs mere

GENLYD skabte nye venskaber under corona

22. oktober 2021

Denne historie er skrevet af GENLYD-brugerne Kirstine, Marie og Linda med udgangspunkt i Kirstines oplevelse med GENLYD

Læs mere

Vi kender til ensomhed og det er okay

22. oktober 2021

Blogindlægget er skrevet af Peter Søndergaard & Laura Jægergaard Nielsen

Læs mere

Sådan får du respons på dine opslag

1. december 2020

Følg denne guide og få dine opslag til at gi’ GENLYD

Læs mere

Vi skal turde tale om ensomheden

21. september 2020

Er du hende, der ikke bliver inviteret med til festerne? Ham, der ikke ved, hvem han skal spise frokost med? Har du overvejet at skifte studie, fordi du ikke føler, at du passer ind? Det har jeg.

Læs mere

Skal du med i puslespilsklubben?

4. maj 2020

Hver uge mødes en gruppe puslespils-entusiaster på Folkestedet i Aarhus. Gruppen er åben for alle der vil hygge, snakke og prøve kræfter med puslespil. Se videoen og tjek opslagstavlen på genlydaarhus.dk for at finde ud af, hvornår de mødes næste gang.

Læs mere

Fællesskab i Reginehøj

5. november 2019

En gang om måneden samles seniorer i netværket SENJOR-træf i Reginehøj. Alle som bor i Reginehøj kan være med, så længe de er 60-plusser. I SENJOR følges man til de arrangementer, man i fællesskab har fundet frem til. Netværket består af cirka 10 personer, og der er plads til mange flere.

Læs mere

Fællesskab og motion

2. september 2019

GENLYDs Bevægelsesklub kom rigtig godt fra start, da der var introduktion til klubben i Mindeparken i midten af sidste uge.

Læs mere

Qigong – et skridt på vejen

5. april 2019

På Fjordsgade Forenings- og Fritidshus i Aarhus er en halv snes modne kvinder samlet for at blive undervist i Qigong på holdet ”Qigong – et skridt på vejen”. De fleste er mødt op hver mandag siden februar. Undervisningen er et samarbejde mellem GENLYD og Qi Gong klubben i Aarhus.

Læs mere

Nu vælger jeg selv mit fællesskab

18. december 2018

I sammenlagt seks år levede Betty som hjemløs. Et liv, hvor tyveri, prostitution og stoffer var reglen frem for undtagelsen. En lørdag morgen var GENLYD vært ved en byvandring, hvor Betty viste det Aarhus, som de færreste kender.

Læs mere

Hvad er opskriften på en festlig julefrokost, der giver GENLYD?

14. december 2018

Bland julelækkerier med mennesker, der normalt ikke spiser sammen. Tilsæt et pift af noget nyt og anderledes og en anledning til at snakke om alt fra mors mad og barndommens køkken til ferier, fjerne himmelstrøg og følelser.

Læs mere

Mød Johanne Senqu – en nybagt mor fra Aarhus

12. december 2018

Johanne kommer i Barselshuset på Frederiksgade 78C hver måned. Johanne synes, det er guld værd. Det er nemlig sådan et fællesskab, hun stortrives i som mor og menneske.

Læs mere

Det er aldrig for sent at få nye venner

23. oktober 2018

Til 30 x 80 års fødsesdag på Klostergade Caféen

Læs mere

Plexus gi'r GENLYD

13. januar 2018

Plexus er et værested for unge mellem 20 og 35 år. Her kan du lære nye mennesker at kende i trygge og hjemlige rammer.

Læs mere

Nabo blev til ven

2. januar 2018

Venskaber kan opstå lige udenfor din dør.

Læs mere