Hop til indhold

SundayAarhus kurerer dine søndagsblues med oplevelser og selskab hver søndag

6. oktober 2022

Kender du til søndagsblues? Følelsen af tomhed og et dalende humør om søndagen? Så kan kuren være at deltage i nogle af SundayAarhus’ sociale aktiviteter, hvor du hver søndag kan deltage i hyggelige oplevelser sammen med andre. Læs her om, hvordan SundayAarhus omsætter søndagsblues til fællesskab.

Læs mere

Fællesskab på isen

6. oktober 2022

Læs hvordan det gik, da Christine og Mette havde inviteret andre unge en tur på skøjtebanen til det første møde i deres 'unge fællesskab'

Læs mere

Makhubas kageklub

14. juni 2022

Makhuba elsker at bage, men hun savnede nogle at dele sin interesse med. Så hun lavede et opslag på genlydaarhus.dk og med støtte fra GENLYD-puljen fik hun startet sin helt egen kageklub, hvor 30 medlemmer nu mødes og bager alverdens kager.

Læs mere

Når keramik former fællesskab

28. marts 2022

Ove skrev et opslag på genlydaarhus.dk og søgte andre, der ville dele hans interesse for keramik. På få dage fik han 10 henvendelser, og i dag mødes de fast på Værkstedet. Læs her den inspirerende historie om, hvordan efterlønnen blev startskuddet til nye relationer og et genoptaget håndværk.

Læs mere

Spring ud i det! - Og oplev at få meget mere igen

31. januar 2022

I slutningen af tyverne oplever Mette, at hendes omgangskreds i Aarhus langsomt flytter væk. Men en dag beslutter hun sig for at gøre noget ved det og søge nyt netværk gennem genlydarhus.dk. Læs hendes inspirerende historie om at vove at hoppe ud i det nye og få ”så meget mere igen”.

Læs mere

Gåture er en genvej til nye venskaber

13. oktober 2021

Vil du gerne møde nye mennesker, men ved du ikke helt hvordan? Så kan det være, at du skal tage med på en gåtur eller arrangere din egen. Læs her, hvordan Helle har haft succes med sine mange gåture via genlyaarhus.dk

Læs mere

Venskaberne venter uden for din dør

12. oktober 2021

Er du venner med dine naboer? Hvis ikke, så kan det være, at du skal starte en gå-klub, et træningshold eller invitere på havekaffe. Det har Nanna gjort i Åbyhøj, og det har haft stor betydning for hende selv og de mange naboer, der har fået en ny omgangskreds i lokalområdet.

Læs mere

Genlydaarhus.dk gjorde Birthe og Rikke til venner for livet

16. august 2021

Birthe og Rikke mødte hinanden gennem et opslag på genlydaarhus.dk for tre år siden. De har set hinanden hver uge siden da og de håber, at deres historie kan inspirere andre til at skrive eller svare på opslag på siden.

Læs mere

Vi kender til ensomhed og det er okay

17. marts 2021

Blogindlægget er skrevet af Peter Søndergaard & Laura Jægergaard Nielsen

Læs mere

GENLYD skabte nye venskaber under corona

14. februar 2021

Denne historie er skrevet af GENLYD-brugerne Kirstine, Marie og Linda med udgangspunkt i Kirstines oplevelse med GENLYD

Læs mere

Sådan får du respons på dine opslag

1. december 2020

Følg denne guide og få dine opslag til at gi’ GENLYD

Læs mere

Vi skal turde tale om ensomheden

21. september 2020

Er du hende, der ikke bliver inviteret med til festerne? Ham, der ikke ved, hvem han skal spise frokost med? Har du overvejet at skifte studie, fordi du ikke føler, at du passer ind? Det har jeg.

Læs mere

Per fik et nyt netværk gennem GENLYD

12. august 2020

I februar besluttede Per at oprette en profil på genlydaarhus.dk, en beslutning han ikke har fortrudt. Han er taknemlig for at have fundet en side, der faciliterer muligheden for at møde nogen, som man har noget tilfælles med.

Læs mere

Nu vælger jeg selv mit fællesskab

18. december 2018

I sammenlagt seks år levede Betty som hjemløs. Et liv, hvor tyveri, prostitution og stoffer var reglen frem for undtagelsen. En lørdag morgen var GENLYD vært ved en byvandring, hvor Betty viste det Aarhus, som de færreste kender.

Læs mere

Mød Johanne Senqu – en nybagt mor, der er med i fællesskabet Bedre Barsel

12. december 2018

Johanne kommer i Barselshuset hver måned. Det synes hun er guld værd. Det er nemlig sådan et fællesskab, hun stortrives i som mor og menneske - for her er plads til at være, lige som du er.

Læs mere

Det er aldrig for sent at få nye venner

23. oktober 2018

I Klostergade Caféen er det muligt at få nye venner - også i den tredje alder

Læs mere

Plexus - Et fællesskab for ensomme unge mellem 20 og 35 år.

13. januar 2018

Her kan du lære nye mennesker at kende i trygge og hjemlige rammer.

Læs mere

En bedstemors fortællinger

9. januar 2018

I efteråret lagde GENLYD et opslag på genlydaarhus.dk: Grete Villadsen på 98 havde brug for hjælp til at skrive breve og fortællinger på computeren. På under en halv time meldte flere aarhusianere sig, og i dag får Grete fast besøg af 60-årige Ulla

Læs mere