Fællesskab i Reginehøj

5. november 2019

En gang om måneden samles seniorer i netværket SENJOR-træf i Reginehøj. Alle som bor i Reginehøj kan være med, så længe de er 60-plusser. I SENJOR følges man til de arrangementer, man i fællesskab har fundet frem til. Netværket består af cirka 10 personer, og der er plads til mange flere.

Læs mere

Fællesskab og motion

2. september 2019

GENLYDs Bevægelsesklub kom rigtig godt fra start, da der var introduktion til klubben i Mindeparken i midten af sidste uge.

Læs mere

Isbar på lokalcenter Fuglebakken fremmer fællesskabet

29. august 2019

Eva Kølbæk Pedersen, frivillig på lokalcenter Fuglebakken, søgte GENLYD-puljen om penge til en eftermiddag fyldt med is og fællesskab.

Læs mere

Qigong – et skridt på vejen

5. april 2019

På Fjordsgade Forenings- og Fritidshus i Aarhus er en halv snes modne kvinder samlet for at blive undervist i Qigong på holdet ”Qigong – et skridt på vejen”. De fleste er mødt op hver mandag siden februar. Undervisningen er et samarbejde mellem GENLYD og Qi Gong klubben i Aarhus.

Læs mere

Hvad er opskriften på en festlig julefrokost, der giver GENLYD?

14. december 2018

Bland julelækkerier med mennesker, der normalt ikke spiser sammen. Tilsæt et pift af noget nyt og anderledes og en anledning til at snakke om alt fra mors mad og barndommens køkken til ferier, fjerne himmelstrøg og følelser.

Læs mere

Mød Johanne Senqu – en nybagt mor fra Aarhus

12. december 2018

Johanne kommer i Barselshuset på Frederiksgade 78C hver måned. Johanne synes, det er guld værd. Det er nemlig sådan et fællesskab, hun stortrives i som mor og menneske.

Læs mere