Filtrér på kategori:

social
Social
litterature
Litteratur
nature
Natur
food
Mad
culture
Kunst & Kultur
education
Kurser og læring
music
Musik
business
Karriere
games
Spil
sport
Sport & fitness
tech
IT & Teknologi
crafts
Håndværk

6

dec. kl. 19:00

Sted:

8000

Tid:

3 timer

Pris:

Gratis

Vil du med på brætspilscafé?

Vi er vilde med brætspil – også i december, og derfor har vi en invitation til dig: Kom og spil med os torsdag den 6. december fra kl. 19-22.

Om aktiviteten

GENLYD har reserveret et bord på Aarhus Brætspilscafé til en 8-10 stykker, og vi udfordrer dig til at komme og tage en af pladserne – og spille med mennesker, du ikke kender på forhånd. Måske der er nye venner på spil i de dansende terninger?

Hvis du tilmelder dig denne top hyggelige spil sammen-aften, koster det dig ikke en klejne. Vi tager os af regningen, og det eneste, du skal medbringe, er dig selv, lysten til at spille og mødes med andre. Brætspil er nemlig en perfekt ramme for samvær og samtaler. Her handler det om spillet, og det er bare en god icebreaker, hvis du vil møde nye mennesker på en hyggelig, uformel og afslappet måde.

Vi mødes kl. 19 på Vestergade 58A, 8000 Aarhus, og alle kan være med – hvad enten du er til strategiske spil eller til de mere sociale, kreative brætspil, der ikke har for mange regler og er åbne for fortolkning.

Håber vi ses,

KH GENLYD

Hvem kan deltage?

Alle, der vil mødes om brætspil i december :)

Det skal du medbringe

Lysten til at spille og mødes med andre.

Noter

Du tilmelder dig på genlydaarhus.dk eller ved at kontakte Line Sass fra GENLYD på likirs@aarhus.dk eller 41 87 39 90. Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere. Måske du kender en, der kunne have lyst til at være med? PS. Som i enhver anden aarhusiansk café, kan du bestille iskolde øl og sodavand, varm chokolade, kaffe, snacks og varme serveringer som nachos. Den del er dog for egen regning, og arrangementet er hverken støttet eller sponsoreret af Aarhus Brætspilscafé.

Her skal vi være

Vestergade 58A, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

0