Filtrér på kategori:

social
Social
litterature
Litteratur
nature
Natur
food
Mad
culture
Kunst & Kultur
education
Kurser og læring
music
Musik
business
Karriere
games
Spil
sport
Sport & fitness
tech
IT & Teknologi
crafts
Håndværk

12

dec. kl. 14:30

Sted:

8000

Tid:

2 timer

Pris:

30 kr.

*Til det første møde 12.12 betales kr. 30 incl. kaffe og kage. Deltagelse i de tre efterfølgende møder koster kr. 50 til materialer mv.

HVORDAN SKAL DIN BOLIGSITUATION UDVIKLE SIG?

Du inviteres til tre møder, hvor du får mulighed for at lave en grundig vurdering af din boligsituation og valgmulighederne på lang sigt. Møderne vil give mulighed for at få orden i sine tanker, og undersøge sine muligheder.

Om aktiviteten

12.12 2018 er der informationsmøde i FUAM om forårets seks samtalecafeer.
"Hvordan skal din boligsituation udvikle sig fremover?" er bare en af dem. Læs om alle de andre på www.fuam.dk.
Der er stadigt flere, der spørger sig selv om, de skal flytte, når de kommer op i alderen, men der er mange, mange følelser knyttet til boligen, som gør det vanskeligt at tænke klart. De har nemlig stillet sig det forkerte spørgsmål! Kun få procent af de over 60 årige, flytter i løbet af et år. Men i løbet af 30 år bliver det faktisk til en del flytninger. Ca. 30 % af de over 70 årige er flyttet for at lette tilværelsen i alderdommen. Hertil kommer alle dem, der er på plejehjem. Det rigtige spørgsmål er måske i virkeligheden: Hvornår skal vi flytte? Det er et af livets vanskeligere spørgsmål, som mange derfor ikke svarer på.

Hvem kan deltage?

Det er åbent for alle seniorer

Noter

Projektet er støttet af GENLYDSPULJEN. Foto: By Malene Thyssen - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1665725

Her skal vi være

Klostergade 37, 8000

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

0