Filtrér på kategori:

social
Social
litterature
Litteratur
nature
Natur
food
Mad
culture
Kunst & Kultur
education
Kurser og læring
music
Musik
business
Karriere
games
Spil
sport
Sport & fitness
tech
IT & Teknologi
crafts
Håndværk

14

dec. kl. 16:00

Sted:

8000

Tid:

2 timer

Pris:

Gratis

Kom (jule)stress til livs med qigong

Vil du prøve en sund, mild og effektiv form for motion, du bliver glad af? Så har du chancen fredag den 14. december fra kl. 16-18, hvor GENLYD og Qigong Klubben Aarhus afholder et gratis qigong-arrangement. Kom og oplad dine indre batterier sammen med os.

Om aktiviteten


Qigong er en kinesisk motionsform, hvor vi udfører langsomme og flydende bevægelser, som alle kan være med på – og vi slutter hele oplevelsen af med julehygge og sænkede skuldre; klejner, kinesisk te og gløgg med et tvist.

Hvis du ikke allerede har prøvet qigong, er der al mulig grund til at give det en chance: Forskningen viser nemlig, at de meditative bevægelser kan gøre meget godt for dit humør, din krop og dit sind. Måske du er kontormus og glemmer at mærke din krop til hverdag? Måske døjer du med fysiske skavanker, dårlig søvn eller stress?

Qigong kan sammenlignes med følelsen af (for første gang) at strække sig helt ud og mærke dele af sin krop, man ikke anede eksisterer. Det gode ved qigong er samtidig, at du kan gøre det alle steder – også på stuegulvet, og der er med garanti et par tricks, du kan tage med dig hjem.

Håber vi ses,

Kh GENLYD og Qigong Klubben Aarhus

Hvem kan deltage?

Alle er velkommen til arrangementet den 14. december, hvor du uforpligtende kan komme og prøve af, om et meditativt kropsligt fællesskab er noget for dig. Vi mødes på Fjordsgade 2, 8000 Aarhus C, og du er altid velkommen til at kontakte Line Sass fra GENLYD på likirs@aarhus.dk eller 41 87 39 90.

Det skal du medbringe

Behageligt tøj og lysten til at mødes med andre.

Noter

Tilmeld dig via genlydaarhus.dk senest onsdag den 12. december.

Her skal vi være

Fjordsgade forenings- og fritidshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000

Kommentarer

Vibeke Ryge

17 dage siden

Vi kommer to. Min mand Jesper Rønne deltager også.

GENLYD-teamet

Vært
16 dage siden

Hej Vibeke. Det lyder godt. I er meget velkomne :)

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer...

0